Yoga Zandhoven

Leefschool 't Zandhofje

Liersebaan 51 

Zandhoven.

De lessen volgen de schoolkalender (schoolvakanties geen les). 

yoga online, momenteel even on hold. 

Elke dinsdag avond.

19.00-20.30  (bestaande groep). 

v.w covid19 wordt ons opgedragen door de overheid, bepaalde maatregelen strikt in acht te nemen. 

 

Bevestiging voor deelname aan de les, info@virjayoga.com

We werken met Co2 meter om de luchtkwaliteit te meten, - 800 ppm = frisse lucht - 800-1200 ppm = gewone lucht + 1200 ppm is schadelijk / we blijven onder de 800 ppm, dus we oefenen steeds met frisse lucht, om dit te verwezenlijken moeten we ventileren, waardoor de temperatuur in de zaal iets kouder zal zijn dan normaal (15-17°), zorg daarom dat u warmer bent aangekleed en breng een deken of plaid mee. 

 Het mondmasker moet aanblijven tot je op de mat ligt/staat.

-Hou 1,5m afstand.

-Ontsmet de handen als u de zaal binnenkomt.

-Er is een meldingsplicht bij besmetting, binnen de 2 weken na deelname aan de yogales.

-Blijf thuis als je zelf of een huisgenoot besmet is. Ook bij koorts, keelpijn, kortademigheid, hoesten en of benauwdheid. 

Vanuit het standpunt Liersebaan is de zaal gelegen achteraan de school. Als de lessen doorgaan is er niemand aanwezig in de school. Dit gegeven samen met de visuele verbinding van de groene zone maakt dat deze zaal een echt rustpunt en stille zone vormt. Dit draagt bij om optimaal te kunnen oefenen.

Als men met de fiets komt, kan men deze plaatsen op het schoolterrein. Auto's moeten op de Liersebaan of in de omgeving worden geparkeerd. Een korte verplaatsing te voet van circa 2 minuten zullen dan nodig zijn.