top of page

 Hatha-yoga

Elke Dinsdagavond 19.00-20.30 (start 13/09).  (absolute beginners verwijzen we graag door naar de les op maandag, mensen met enige ervaring in lichaamshoudingen, zijn altijd welkom, ook na de startdatum, indien vragen aarzel niet om mij te contacteren, grt Peter 0475 41 49 97)  

    Hatha-Yoga zandhoven (6e jaargang) 

 

Bevestig u komst per mail : info@virjayoga.com 

De lessen volgen de schoolkalender, in de schoolvakanties geen les. 

Leefschool 'Zandhofje, Liersebaan 51, 2240 Zandhoven

Vanuit het standpunt Liersebaan is de zaal gelegen achteraan de school. Als de lessen doorgaan is er niemand aanwezig in de school. Dit gegeven samen met de visuele verbinding van de groene zone maakt dat deze zaal een echt rustpunt en stille zone vormt. Dit draagt bij om optimaal te kunnen oefenen.

Als men met de fiets komt, kan men deze plaatsen op het schoolterrein. Auto's moeten op de Liersebaan of in de omgeving worden geparkeerd. Een korte verplaatsing te voet van circa 2 minuten zullen dan nodig zijn. 

.

Luchtkwaliteit

We werken met Co2 meter om de luchtkwaliteit te meten, - 800 ppm = frisse lucht - 800-1200 ppm = gewone lucht + 1200 ppm is schadelijk / we blijven onder de 800 ppm, dus we oefenen steeds met frisse lucht, om dit te verwezenlijken moeten we ventileren, waardoor de temperatuur in de zaal iets kouder zal zijn dan normaal (15-17°), zorg daarom dat u warmer bent aangekleed.

-Blijf thuis als je zelf of een huisgenoot besmet is. Ook bij koorts, keelpijn, kortademigheid, hoesten en of benauwdheid.

bottom of page